Η Σούπερ Λιγκα αποφασίζει για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

========================================================================

Η Αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι η ρεβάνς Κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει την Πέμπτη 5 Μαρτίου

Ακόμη να οριστεί πότε θα γίνει η ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με την ΕΠΟ να πετάει το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα η οποία θα είναι και εκείνη που στην ουσια θα αποφασίσει.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Συγκεκριμένα, η τελευταία εξέλιξη που υπάρχει είναι πως η Αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ πως η ρεβάνς δεν μπορεί να γίνει την Πέμπτη (5/3) καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του παιχνιδιού μιας κι εκείνη το βράδυ θα διεξαχθεί αγώνας του μπασκετικού Παναθηναϊκού λίγα μέτρα μακριά από το Σπύρος Λούης με τη Μπαρτσελόνα για τη Ευρωλίγκα.
Έτσι η ΕΠΟ ενημέρωσε τη Σούπερ Λιγκα και την κάλεσε να ορίσει το ματς Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακή (1/3) και όχι τη Δευτέρα (2/3) προκειμένου να επέλθει το 48ώρο και να γίνει η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (4/3) αργά το απόγευμα.
Πλέον η Σούπερ Λίγκα είναι εκείνη που θα αποφασίσει (πιθανότατα αύριο Τετάρτη) και καλείται να πάρει τη σωστή απόφαση... Ποια είναι αυτή; Να ορίσει το Ολυμπιακός - Αστέρας μία ημέρα νωρίτερα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ενδεχόμενο αναβολής, όπως λένε οι πληροφορίες, παραμένει ορατό μιας και η Σούπερ Λίγκα για να αποφασίσει πρέπει να πάρει την έγκριση των ομάδων (Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης) αλλά και της NOVA.
Σε περίπτωση όμως που υπάρξει αναβολή το πρόβλημα για το πότε θα διεξαχθεί η ρεβάνς θα είναι μεγάλο, αφού σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League δεν θα υπάρχουν κενές ημερομηνίες για μεγάλο χρονικό διάστημα!
Η λύση όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή είναι απλούστατη: Το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης γίνεται Κυριακή και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός Τετάρτη, όπως έχει συμβεί κατ' επανάληψη σε ελληνικές ομάδες που έπαιζαν Ευρώπη Πέμπτη.
Σε αντίθετη περίπτωση όλα θα είναι... περίεργα και σκοπό θα έχει να έρθει ο Ολυμπιακός ξεκούραστος στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.
========================================================================